FÖRSAMLINGSHELG!

Följ med på årets församlingshelg på Hjälmargården den 19-21 september! Det blir en härlig, rolig och avslappnad helg för alla åldrar med gemenskap i fokus. Vi får tillfälle att både lära känna Gud och varandra bättre.

Helgen drar igång fredagen den 19 september med startsamling kl 20.00 och avslutas på söndagen med lunch och efterföljande städning kl 13.00. Under helgen kommer samlingar hållas för alla åldrar - separata samlingar för barn, tonåringar respektive vuxna, men vissa samlingar blir också för alla åldrar!

Niclas Ljung kommer att undervisa på de vuxnas samlinga utifrån temat “att följa Jesus hela livet, i alla åldrar och i olika livsfaser”. Det kommer också att vara uppstart för konfirmanderna under helgen

Mer information finns på länken nedan och anmälan görs på www.soderhojdskyrkan.se/anmalan senast 7 september.

Publicerat den 1 september