En meningsfull jul

Det blev en stor succé förra året och nu är det dags att göra om det!

Ungefär 150 behövande personer besöker Ny Gemenskaps Kafé Söder vardagar där det bjuds på både frukost och samtal på vår cafévåning. I år, som det gjorts många år tidigare, anordnas en julfest för cafégästerna där de får ett fint julpaket som är fylld med både värme och godsaker. Detta år äger festen rum på tisdag, den 21:e december.

Vill du vara med och förgylla de utsattas jul i år genom att donera en skokartong med behövliga saker? JA! Vi vill utmana och uppmuntra varje hushåll i församlingen att fylla en skokartong (helst vuxenstorlek) med saker som de utsatta kan ha nytta av. Det vore bra om paketen har liknade innehåll med ungefär samma värde så att en person inte får en fin tröja och en annan 10 par begagnade strumpor :).

Då föreslår vi följande innehåll i varje paket:
strumpor, underkläder (markera paketet med K/M på utsidan samt storlek), deodorant, tandborste, tandkräm, och dylika hygienartiklar (utom rakblad och dylikt vasst), en bok (gärna begagnad) och något sött att äta. Skriv gärna en liten personlig hälsning, helst med ett/fler avslutande förnamn och slå gärna in den. Värdet på paket ska vara ca 200 kr.
Församlingsmedlemmarna från Maria Magdalena stickar vantar, mössor och strumpor som de också ska få i samband med paketutdelningen.
Dela gärna denna information med dina vänner, grannar och hemgrupp. Det finns säkert många i våra kretsar som vill vara med! Och det kanske leder till ett fint samtal om Jesus och julens riktiga mening. Win-win!!

**Paketen kan lämnas till kyrkan på söndagar eller till cafét på vardagar mellan 9-13. Mejla mig för mer information eller frågor. Tack att ni är med!

Publicerat den 1 december