Dags för årets församlingshelg!

ANMÄL DIG HÄR!

Den 15-17 september september på Hjälmargården, är alla är välkomna, oavsett hur länge du funnits i Söderhöjd. I Söderhöjdskyrkan vill vi vara en varm gemenskap där vi tillsammans följer Jesus. En av pusselbitarna i detta är den årliga församlingshelgen en fantastisk möjlighet till ett avbrott i en annars hektisk vardag för att umgås tillsammans.

I år får vi besök av Josefine Arenius som är föreläsare och skribent, temat är Älska församlingen

Det blir en härlig, rolig och avslappnad helg för alla åldrar med gemenskap i fokus. Vi får tillfälle att både lära känna Jesus och varandra bättre. Helgen drar igång fredagen den 15 september med startsamling kl 20.00 och avslutas på söndagen med lunch.

Under helgen kommer samlingar hållas för alla åldrar - separata samlingar för barn, tonåringar respektive vuxna, men vissa samlingar blir också för alla åldrar!

Mer utförligt program och vidare information skickas ut per mejl till de anmälda när helgen närmar sig.

Sista anmälningsdag är den 1 september.

ANMÄL DIG HÄR!

Publicerat den 8 augusti