Covidrestriktioner kring gudstjänster och söndagsklubb (gäller från 12 jan 2022)

Gudstjänster, söndagsklubben, mm under nuvarande restriktionerna
Utifrån de restriktioner som finns gällande pandemin har församlingsledningen kommit fram till följande om våra gudstjänster. Det är viktigt för oss att mötas till gudstjänst och vi fortsätter att göra det på söndagar kl. 11.00. Vi kräver inte Covidpass, vilket innebär följande:

• Vi kan ha max 50 deltagare, förutom medverkande och servicepersonal.
  • Man behöver inte anmäla sig.
  • Söndagsklubben med ledare och ev föräldrar går direkt kl. 11.00 till sina egna samlingar i separata lokaler och annan ingång och därmed räknas för sig själva. Mejla jordana@soderhojdskyrkan.se för mer info.
  • I kyrksalen sitter man, om man inte är i samma sällskap, med minst 1 meters avstånd.
  • Fika serveras inte efter gudstjänsten, men ta gärna en kopp kaffe innan gudstjänsten börjar.
  • Kom i god tid så att inte alla kommer samtidigt, vilket underlättar för våra mötesvärdar.
  • Skulle det bli fler än 50 besökare får den som kommer sent antingen göra studiebesök i Söndagsklubben eller ta en härlig bönepromenad i kyrkans omgivningar :).

Publicerat den 14 januari