Lediga tjänster: Ungdomsledare, pastor

Ungdomsledare

Tillsvidare, deltid 50 procent eller 2 personer på 25% var, tillträde enligt överenskommelse

Om församlingen

Söderhöjdskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Församlingen består av ca 200 medlemmar och nästan 80 barn och tonåringar i vårt nätverk. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för barn-, tonårs- och familjearbetet i församlingen.

Personalteamet består av tre pastorer, en ungdomsledare, en barn- och familjekoordinator samt en administratör.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.soderhojdskyrkan.se.

Om tjänsten

Arbetet innefattar att ha ansvar för tonårs- och ungdomsverksamheten i samarbete med Söderhöjdskyrkan Ung. Arbetet handlar bland annat om att planera och delta i ungdomssamlingar, ungdomshemgrupper, läger med mera. Ledarskapet utövas i nära samspel mellan församlingens övriga ledare och pastorer.

Om dig

Vi söker dig som brinner för ungdomar, har en längtan efter att förmedla tro på Jesus till ungdomar och är van vid att umgås med ungdomar. Vi ser också gärna att du har gått en bibelskola.

För frågor om tjänsterna eller om församlingen kontakta Johanna Pettersson, johannape52@gmail.com eller 0709-75 00 15.

Skicka din ansökan till info@soderhojdskyrkan.se. Vi intervjuar löpande.

Hemgrupp

Förutom att träffas på söndagarna är de flesta i vår församling också med i mindre grupper som kallas för hemgrupper. Dessa består av 5-12 personer som träffas varje eller varannan vecka, beroende på livssituation. De flesta träffas i hemmen och fikar, ber för varandra, lovsjunger Gud och delar livet och vardagen tillsammans.

Om du är intresserad av att vara med i en hemgrupp kan du kontakta hemgruppsrådet via mail: hemgrupp@soderhojdskyrkan.se.