Lediga tjänster: Ungdomsledare, pastor

Ungdomsledare

Tillsvidare, deltid 50 procent eller 2 personer på 25% var, tillträde enligt överenskommelse

Om församlingen

Söderhöjdskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Församlingen består av ca 200 medlemmar och nästan 80 barn och tonåringar i vårt nätverk. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för barn-, tonårs- och familjearbetet i församlingen.

Personalteamet består av tre pastorer, en ungdomsledare, en barn- och familjekoordinator samt en administratör.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.soderhojdskyrkan.se.

Om tjänsten

Arbetet innefattar att ha ansvar för tonårs- och ungdomsverksamheten i samarbete med Söderhöjdskyrkan Ung. Arbetet handlar bland annat om att planera och delta i ungdomssamlingar, ungdomshemgrupper, läger med mera. Ledarskapet utövas i nära samspel mellan församlingens övriga ledare och pastorer.

Om dig

Vi söker dig som brinner för ungdomar, har en längtan efter att förmedla tro på Jesus till ungdomar och är van vid att umgås med ungdomar. Vi ser också gärna att du har gått en bibelskola.

För frågor om tjänsterna eller om församlingen kontakta Johanna Pettersson, johannape52@gmail.com eller 0709-75 00 15.

Skicka din ansökan till info@soderhojdskyrkan.se. Vi intervjuar löpande.

Gudstjänst

Varje söndag mellan klockan 11 och 13 samlas vi i våra lokaler vid Mariatorget för att fira gudstjänst tillsammans. Alla är välkomna att vara med, oavsett om du varit kristen i många år eller bara är nyfiken på kristen tro.

Våra gudstjänster brukar bestå av lovsång (sång och musik till Guds ära), predikan (undervisning om livet tillsammans med Jesus) och förbön (bön för varandra och för världen runt omkring).

Samtidigt som gudstjänsten pågår har barnen egna samlingar där de pratar om kristen tro, sjunger och leker, pysslar och fikar.

Gudstjänst på portugisiska varje söndag kl. 17.00.