Lediga tjänster: Ungdomsledare, pastor

Ungdomsledare

Tillsvidare, deltid 50 procent eller 2 personer på 25% var, tillträde enligt överenskommelse

Om församlingen

Söderhöjdskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Församlingen består av ca 200 medlemmar och nästan 80 barn och tonåringar i vårt nätverk. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för barn-, tonårs- och familjearbetet i församlingen.

Personalteamet består av tre pastorer, en ungdomsledare, en barn- och familjekoordinator samt en administratör.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.soderhojdskyrkan.se.

Om tjänsten

Arbetet innefattar att ha ansvar för tonårs- och ungdomsverksamheten i samarbete med Söderhöjdskyrkan Ung. Arbetet handlar bland annat om att planera och delta i ungdomssamlingar, ungdomshemgrupper, läger med mera. Ledarskapet utövas i nära samspel mellan församlingens övriga ledare och pastorer.

Om dig

Vi söker dig som brinner för ungdomar, har en längtan efter att förmedla tro på Jesus till ungdomar och är van vid att umgås med ungdomar. Vi ser också gärna att du har gått en bibelskola.

För frågor om tjänsterna eller om församlingen kontakta Johanna Pettersson, johannape52@gmail.com eller 0709-75 00 15.

Skicka din ansökan till info@soderhojdskyrkan.se. Vi intervjuar löpande.

Äktenskapskurs - friskvård för relationen

Äktenskapskursen är till för alla par som vill vårda, fördjupa och "friskvårda" sin relation. Under sju kvällar får ni som par möjlighet att lyssna till föredrag om, och i lugn och ro samtala kring, vardagliga och viktiga ämnen så som konflikthantering, sex, kommunikation och hur partnern kan känna sig älskad. Detta under en romantisk middag vid ett bord för två.

Kursen hålls regelbundet, håll utkik efter aktuell information.

Maila elin@soderhojdskyrkan.se för intresseanmälan.

Elin Nyström

Administratör