Du är här:Start > Om oss > Lediga tjänster

Barn- och familjekoordinator

Söderhöjdskyrkan söker dig som vill arbeta 25% som barn- och familjekoordinator

Tills vidare, deltid 25%, tillträde enligt överenskommelse

Om församlingen

Söderhöjdskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Församlingen består av ca 200 medlemmar och nästan 80 barn och tonåringar i vårt nätverk. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för barn-, tonårs- och familjearbetet i församlingen.
Personalteamet består av tre pastorer (varav en som ansvarar för församlingens portugistalande grupp), en ungdomsledare, en barn- och familjekoordinator samt en administratör.
Läs gärna mer om oss här på hemsidan.

Om tjänsten

Din roll blir att vara spindeln i nätet i arbetet kring barn och familj i församlingen och tillsammans med församlingens barnledare utveckla verksamheten och driva den framåt. Du arbetar tätt tillsammans med övrig personal och ideellt engagerade.

Om dig

Vi söker dig som brinner för och har erfarenhet av arbete med barn och familj i församling. Du bör ha ledarerfarenhet och vi ser gärna att du har utbildning inom området. Du är strukturerad, flexibel, får saker att hända och tar ansvar. Du bör ha en djup förståelse för och erfarenhet av familjeliv i relation till församling. Samt ha en längtan efter att förmedla tro på Jesus till barn och familjer.

För frågor om tjänsten eller om församlingen kontakta Johanna Pettersson, johannape52@gmail.com eller 0709-75 00 15.