Du är här:Start > Om oss > Hemgrupp

Kyrkan är människorna

Vi är en kristen församling som består av människor i olika åldrar, med olika bakgrund och med olika livssituationer. Det gemensamma för oss är att vi tror på Gud och har valt att följa Jesus.

Tillsammans vänder vi oss till Gud och hjälper varandra genom livet i med- och motgång. Till vår gemenskap får alla komma precis som de är. Välkommen du också!

Hemgrupp

Förutom att träffas på söndagarna är de flesta i vår församling också med i mindre grupper som kallas för hemgrupper. Dessa består av 5-12 personer som träffas varje eller varannan vecka, beroende på livssituation. De flesta träffas i hemmen och fikar, ber för varandra, lovsjunger Gud och delar livet och vardagen tillsammans.

Om du är intresserad av att vara med i en hemgrupp kan du kontakta hemgruppsrådet via mail: hemgrupp@soderhojdskyrkan.se.