Du är här:Start > Om oss > Gudstjänst

Kyrkan är människorna

Vi är en kristen församling som består av människor i olika åldrar, med olika bakgrund och med olika livssituationer. Det gemensamma för oss är att vi tror på Gud och har valt att följa Jesus.

Tillsammans vänder vi oss till Gud och hjälper varandra genom livet i med- och motgång. Till vår gemenskap får alla komma precis som de är. Välkommen du också!

Gudstjänst

Varje söndag mellan klockan 11 och 13 samlas vi i våra lokaler vid Mariatorget för att fira gudstjänst tillsammans. Alla är välkomna att vara med, oavsett om du varit kristen i många år eller bara är nyfiken på kristen tro.

Våra gudstjänster brukar bestå av lovsång (sång och musik till Guds ära), predikan (undervisning om livet tillsammans med Jesus) och förbön (bön för varandra och för världen runt omkring).

Samtidigt som gudstjänsten pågår har barnen egna samlingar där de pratar om kristen tro, sjunger och leker, pysslar och fikar.

Gudstjänst på portugisiska varje söndag kl. 17.00.