Kyrkan är människorna

Vi är en kristen församling som består av människor i olika åldrar, med olika bakgrund och med olika livssituationer. Det gemensamma för oss är att vi tror på Gud och har valt att följa Jesus.

Tillsammans vänder vi oss till Gud och hjälper varandra genom livet i med- och motgång. Till vår gemenskap får alla komma precis som de är. Välkommen du också!

Äktenskapskurs - friskvård för relationen

Äktenskapskursen är till för alla par som vill vårda, fördjupa och ”friskvårda” sin relation. Under sju kvällar får ni som par möjlighet att lyssna till föredrag om, och i lugn och ro samtala kring, vardagliga och viktiga ämnen så som konflikthantering, sex, kommunikation och hur partnern kan känna sig älskad. Detta under en romantisk middag vid ett bord för två.

Kursen hålls regelbundet, håll utkik efter aktuell information.

Maila elin@soderhojdskyrkan.se för intresseanmälan.

Elin Nyström

Administratör